Diplomerad Marknadsförare

Distansutbildning

Om du är intresserad av kommunikation, information och marknadsföring så är detta utbildningen för dig. Här har du möjlighet att använda dig av din kreativitet och fördjupa dig inom strategier för att stärka varumärken, kommunicera med företags intressenter och tydliggöra tjänster och produkter som erbjuds.

Denna utbildning ger även teoretiska kunskaper inom digital marknadsföring, samt diskuterar både fördelar och nackdelar med användningen av dem. Digitala kommunikationskanaler blir allt mer avgörande för företags existens. Samtidigt ligger en utmaning i att i ett enormt informationsöverflöd använda relevanta och effektiva strategier för att bryta genom sorlet av alla som vill göra sig hörda på Internet.

I utbildningen ingår också att du bekantar dig med Hållbarhetsbegreppet och hur företag arbetar med att marknadsföra detta. Kunskaper inom detta blir allt mer meriterande och är därför en självklar del i utbildningen.

Utbildningen sker helt på distans med litteratur, quiz, inlämningsuppgifter och övrigt kursmaterial som tillgodoses genom lärplattformen. Vidare kommer du som student att få använda beprövade metoder i casestudier, där dina lärdomar ska appliceras. Under studietiden ska du även sammanfatta dig i ett projektarbete.

För faktura - kontakta oss.


 Kursinnehåll


  Välkommen!
Tillgänglig i dagar
dagar efter du registrerar dig
  Sektion 1
Tillgänglig i dagar
dagar efter du registrerar dig
  Sektion 2
Tillgänglig i dagar
dagar efter du registrerar dig
  Sektion 3
Tillgänglig i dagar
dagar efter du registrerar dig
  Casestudium
Tillgänglig i dagar
dagar efter du registrerar dig
  Avslut
Tillgänglig i dagar
dagar efter du registrerar dig

Vad Du lär dig:

  • Marknadsföringens grunder
  • Marknadsföringsstrategier
  • Hur marknader förändrats på grund av digitaliseringen
  • Hur köpbeteenden påverkas
  • Hur digitala kanaler bäst kan användas
  • Särskilda strategier för den digitala marknaden
  • Att planera för digitala marknadsföringsinsatser
 Vanliga frågor


När startar utbildningen?
Utbildningen till Marknadsförare går helt på distans och med löpande startdatum. Du kan själv välja när du börjar och i vilken takt du vill studera. Rekommendationen är att åtminstone avklara samtliga delar inom 12 månader.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till allt material under hela studietiden.
Vad händer om jag har synpunkter på utbildningen?
För att du som student ska bli så nöjd som möjligt är vi öppna för all feedback och välkomnar dig att kontakta oss. På Koordinata är vi medvetna om att alla har olika lärstilar och vill tillmötesgående dina behov som student. Enligt distansavtalslagen har du som konsument även 14 dagars ångerrätt och kan under denna tid lämna återbud om du upplever att utbildningen inte uppfyller dina förväntningar.
Vilka behörighetskrav finns för denna utbildning?
För utbildningen till marknadsförare krävs inga förkunskaper. Du bör dock ha viss förståelse för sociala medier, tillgång till dator och goda kunskaper i svenska för att kunna ta till dig av kursmaterialet.
Går utbildningen att delbetala?
Självklart, du väljer mellan olika betalningsalternativ när du registrerar dig på utbildningen.
 
Kursregistrering öppnar snart!