Coachande Ledarskap

Distansutbildning

Bli en vinnande ledare genom denna omfattande ledarskapsutbildning som berör ett coachande förhållningssätt, verksamhetsutveckling genom ökad motivation, samt drivkraft genom att implementera ett nytt perspektiv på de anställdas potential.

Övervinn onödiga hinder genom ökad medvetenhet och reflektion i relationen till medarbetare. Dagens medarbetare kräver mer av sitt arbete vilket betyder att dagens ledare också behöver vara mer. I denna utbildning får du nya insikter i vad ledarskap faktiskt innebär och hur ett coachande förhållningssätt kan skapa motivation och drivkraft på arbetsplatsen. Vidare fokuserar utbildningen på ledarens nödvändiga balansgång mellan coach- och ledarrollen.

Du har även möjlighet att, helt kostnadsfritt, boka in privata sessioner med en egen certifierad Verksamhets- och Ledarskapscoach. Detta sker online eller via telefon.

Utbildningen sker helt på distans med litteratur, quiz, inlämningsuppgifter och övrigt kursmaterial som tillgodoses genom lärplattformen. Allt kursmaterial ingår.

För faktura - kontakta oss.


 


Vad Du lär dig:

  • Hur motivation fungerar och uppstår
  • Fördelar med ett lösningsfokus och hur det kan främja ditt ledarskap
  • Metoder för att underlätta förändringsarbete
  • Vad coaching är och hur det uppkommit
  • Arbetssätt som lägger grund för motivation och drivkraft
  • Hur coaching kan användas i praktiken
  • Hur coaching kan kombineras med olika ledarskapsstilar
  • Att coacha medarbetare

Kursinnehåll


  Välkommen!
Tillgänglig i dagar
dagar efter du registrerar dig
  Drivkraft och motivation
Tillgänglig i dagar
dagar efter du registrerar dig
  Grattis!
Tillgänglig i dagar
dagar efter du registrerar dig

Vanliga frågor


När startar utbildningen?
Ledarskapsutbildningen går helt på distans och med löpande startdatum. Du kan själv välja när du börjar och i vilken takt du vill studera. Rekommendationen är att åtminstone avklara samtliga delar inom 12 månader.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till allt material under hela studietiden.
Vad händer om jag har synpunkter på utbildningen?
För att du som student ska bli så nöjd som möjligt är vi öppna för all feedback och välkomnar dig att kontakta oss. På Koordinata är vi medvetna om att alla har olika lärstilar och vill tillmötesgåe dina behov som student. Enligt distansavtalslagen har du som konsument även 14 dagars ångerrätt och kan under denna tid lämna återbud om du upplever att utbildningen inte uppfyller dina förväntningar.
Vilka behörighetskrav finns för denna utbildning?
För denna ledarskapsutbildning krävs inga förkunskaper. Vi tror att detta är ett utmärkt val för dig som står i en ledarroll på din arbetsplats, eller dig som avser arbeta som ledare i framtiden.
Kan jag dela upp betalningen?
Självklart, du väljer mellan olika betalningsalternativ när du registrerar dig på utbildningen.
 

Kursregistrering öppnar snart!